KERSTMENU

KERSTMENU

3 gangen à la carte keuzemenu € 62,50

Voorgerechten
Drieluik van Hollandse garnalen, gerookte zalm
en gerookte paling

Sashimi van zalm en tonijn
Carpaccio, dun gesneden ossenhaas
Kreeftensoep met rouille, cognac, broodcroutons
en oude kaas

Garnalenkroketjes met Hollandse garnalen,
limoen-mayonaise, crackertjes

Coquilles met gekarameliseerde witlof en truffel
Hollandse garnalen, handgepeld met cocktailsaus

Hoofdgerechten
Zeetong Meunière ± 300 gram
Kabeljauwhaas met beurre blanc en Hollandse garnalen
Zeebaarsfilet met kreeftensaus en coquilles
Zalmfilet met gegrilde groene asperges
en kreeften-Hollandaise

Tournedos van ossenhaas, bospaddenstoelen
en rode wijnsaus

Confit de Canard met zuurkool
Provençaalse stoofpot, vis gegratineerd met Old Amsterdam
Vispalet de Meerplaats: Noordzeetong middel 200 gram, kabeljauw, zalmfilet

Vegetarisch menu in overleg

Kindermenu
Voorgerecht keuze uit tomatensoep of vers fruit cocktail.
Keuze uit kibbeling of saté met patat en appelmoes inclusief kinderijs
€ 19,75

Nagerechten
Petit-Grand Desert
Kaasplateau van Franse kaassoorten met vijgenbrood
en vijgenjam