Informatie

het restaurant bestaat al sinds 1970 en ligt pal aan de gezellige vissershaven van IJmuiden. De huidige eigenaar William Brands zwaait sinds 1993 de scepter. Hij introduceerde onder meer het Driegangen Keuzemenu wat een absolute topper is geworden. Voor slechts € 34,50 krijgt u de keuze uit diverse voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Zelf combineren voor een prima prijs dus!

Bij ons krijgt u de lekkerste specialiteiten, vervaardigd door Chef-kok Fred Nieswaag en bij u aan tafel geserveerd door vakkundig personeel met verstand van vis, maar ook van de wijn die u er eventueel bij drinkt! De uitgebreide wijnkaart is samengesteld in overleg met gerenommeerd Wijnkoperij Okhuysen. Onze vis komt dagvers bij Vishandel Molenaar vandaan.

Families of andere grote gezelschappen zijn geen enkel probleem, maar ook een intiem diner voor twee is goed mogelijk.

In het restaurant is de authentieke, maritieme sfeer van de vissershaven naar binnen gehaald. Oude scheepslampen en ander scheepsantiek zijn daar een voorbeeld van. De schilderijen van schepen en de haven maken het helemaal af. Er zijn in totaal 100 zitplaatsen, maar de indeling is zo gemaakt, dat een gezellige, intieme sfeer gewaarborgd is. De airconditioning zorgt er verder voor dat u zich altijd in een aangename temperatuur bevindt.

Ook voordat u plaatsneemt aan een tafeltje, kunt u aan de gezellige aperitiefbar nog een drankje nuttigen.

Van maandag tot en met zondag kunt u ook voor uw lunch bij ons terecht, waarbij u naast de kleine kaart ook kunt kiezen uit alle gerechten van de grote kaart!

De Meerplaats

Trawlerkade 80
1976 CC IJmuiden

T: 0255 510 806
E: info@meerplaats.nl
W: www.meerplaats.nl

Parkeren:

Voor de deur is er ruime en gratis gelegenheid tot parkeren

Openingstijden:

Zondag t/m vrijdag:
van 12.00 uur tot 21.30 uur
Zaterdag vanaf 16:00 uur

Nieuwsbrief:

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief:

Routebeschrijving:

Google maps (opent in een nieuw venster)

Reserveringen:

Voor reserveringen kunt u contact met ons opnemen via het formulier of telefonisch/e-mail

Contactformulier:

 

Reacties gesloten